DOMAĆI MAJONEZ Napravite ga sami i nikada ga više nećete kupiti!
Oduševićete se ovim majonezom.
Sastojci:
2 jaja
250 ml ulja
1/2 kašičice soli
1 kašičica senfa
2 kašike limunovog soka
Priprema:
Jaja sobne temperature staviti u teglu, dodati so i kratko izmiksati štapnim mikserom. Dodati senf, limunov sok i u početku kap po kap ulja. Mutiti dok masa počne da se zgušnjava, pa dodati i preostalo ulje u tankom mlazu, neprestano muteći dok se ne dobije kompaktna smesa. Poklopiti teglu i čuvati u frižideru.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)