SUPER DORUČAK ILI VEČERA Sočne i mekane prženice iz rerne

Trpeza/ V.V.

18:00

Sezonski recepti 0

Bez prženja i stajanja pored šporeta dobićete omiljeni doručak.

SUPER DORUČAK ILI VEČERA Sočne i mekane prženice iz rerne
Shutterstock

Sastojci:

2 jaja

200 ml jogurta

stari hleb

Priprema:

Jaja umutiti, dodati jogurt, malo posoliti, dodati 3 kašike ulja. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smesu sa jedne i druge strane. Ređati u pleh na pek papir i peći na 220 stepeni oko pola sata. Gotove prženice po želji posuti seckanim peršunom.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading