DRUGAČIJE PRŽENICE IZ RERNE Sa šunkom i sirom, prste da poližete
Za brzi doručak ili večeru, napravite prženice iz rerne, oduševićete se. Preukusne i slasne, sa sirom i šunkom, zagrejaće vam dušu i telo.
Potrebno je
- hleb
- šunka
- 200 g tvrdog sira
- 4 jaja
- 300 g kremastog sira
- 200 ml mleka
- 20 g putera
Priprema
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Hleb isecite na kriške. Obložite pleh papirom za pečenje pa naređajte kriške. Pospite ih rendanim sirom pa narešajte preko šunku. Jaja umutite sa mlekom, kremastim sirom i istopljenim puterom. Zatim prelijte preko šunke, pa ponovo pospite rendanim sirom. Pecite oko pola sata u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PRŽENICE BEZ JAJA I ŠEĆERA Viralni trend koji je osvojio društvene mreže, a ispadnu hrskave i slasne
Da li je moguće napraviti prženice bez jaja? Da, moguće je, i podjednako su preukusne. Probajte i uverite se zašto je toliko dobro.
SUPER DORUČAK ILI VEČERA Sočne i mekane prženice iz rerne
Bez prženja i stajanja pored šporeta dobićete omiljeni doručak.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
SOS ZA ŠPAGETE JE ISPAO PRESLAN? Uradite ovo i biće kao onaj kupovni
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
TRIKOVI ZA SAVRŠENU PILETINU Napravite ovako i biće hrskava spolja, i mekana iznutra
Ako želite da piletina ispadne sočna, primenite ove jednostavne trikove iskusnih domaćica.
Komentari (0)