IDEJA ZA SLANE ZALOGAJE Kremasti sendvič s krastavcem je savršen kao doručak ili popodnevna užina

Vesna Vukadinović

09:01

Sezonski recepti 0

Lako i brzo se pravi, a lepo zasiti.

IDEJA ZA SLANE ZALOGAJE Kremasti sendvič s krastavcem je savršen kao doručak ili popodnevna užina
Shutterstock

Sastojci:

4 kriške tost hleba (ili običnog)

1 mali krastavac

50 g krem sira po želji

Priprema:

Krastavac oljuštiti i iseći na tanke kolutove. Obe kriške hleba namazati krem sirom i na jednu krišku poređati krastavac. Preklopiti drugom kriškom i preseći po dijagonali (ako je običan hleb, onda presecite na pola), kako bi sendviči bili trouglasti.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

empanada

EMPANADA Španska rapsodija koja osvaja na prvi zalogaj, ukusa koji se pamti

13:00

20 maj, 2024

Sezonski recepti

Čuveno špansko pecivo od testa i fila nastalo je u španskoj Galiciji, a ime u bukvalnom prevodu znači „obmotano u hlebu“. Prave se od različitih vrsta testa, prhkog, lisnatog ili kukuruznog i različitih slatkih i slanih punjenja. Za slane empanade najčešće se koriste meso, riba, plodovi mora, šunka, sir, paradajz, a za slatke voće kao što su jabuke, breskve ili kajsije.

Komentari (0)

Loading