HRSKAVE BRUSKETE SA PARADAJZOM I BOSILJKOM Super zakuska za veče sa partnerom

Trpeza/ V.V.

10:40

Sezonski recepti 0

Bruskete se brzo prave, a ukus je fenomenalan.

HRSKAVE BRUSKETE SA PARADAJZOM I BOSILJKOM Super zakuska za veče sa partnerom
Shutterstock

Sastojci:

1 baget

500 g paradajza

svež bosiljak

4-5 kašika maslinovog ulja

2 kašike iseckanog crnog luka

2 čena belog luka

Priprema:

Paradajz isecite na kockice. Pomešajte s usitnjenim listovima bosiljka, tri kašike maslinovog ulja, lukom, iseckanim belim lukom. Po ukusu posolite. Ostavite da stoji 15 minuta na sobnoj temperaturi, a zatim 45 minuta u frižideru. Isecite baget na kriške i svaku premažite preostalim maslinovim uljem. Ređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje i stavite u rernu na 180 stepeni dok hleb ne postane hrskav. Zatim poređajte smesu od paradajza i poslužite toplo.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading