DOMAĆI KREM SIR Napravite namaz od sira i dva začina koji će mu dati pikantan ukus

Vesna Vukadinović

09:01

Sezonski recepti 0

Uvek ćete imati pri ruci brzi doručak, večeru ili užinu.

DOMAĆI KREM SIR Napravite namaz od sira i dva začina koji će mu dati pikantan ukus
Shutterstock

Sastojci:

300 g sira

50 ml maslinovog ulja

1 kašičica mlevene paprike

½ veze peršuna

4 čena belog luka

Priprema:

Beli luk i peršun sitno iseckajte. Pomešajte sa izmrvljenim sirom, uljem, mlevenom paprikom. Dobro izmešajte, možete i mikserom najmanjom brzinom da bi se sve lepo sjedinilo. Dobijeni namaz mažite na svež ili tost hleb.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

empanada

EMPANADA Španska rapsodija koja osvaja na prvi zalogaj, ukusa koji se pamti

13:00

20 maj, 2024

Sezonski recepti

Čuveno špansko pecivo od testa i fila nastalo je u španskoj Galiciji, a ime u bukvalnom prevodu znači „obmotano u hlebu“. Prave se od različitih vrsta testa, prhkog, lisnatog ili kukuruznog i različitih slatkih i slanih punjenja. Za slane empanade najčešće se koriste meso, riba, plodovi mora, šunka, sir, paradajz, a za slatke voće kao što su jabuke, breskve ili kajsije.

Komentari (0)

Loading