DOMAĆI KREM SIR Napravite namaz od sira i dva začina koji će mu dati pikantan ukus
Uvek ćete imati pri ruci brzi doručak, večeru ili užinu.
Sastojci:
300 g sira
50 ml maslinovog ulja
1 kašičica mlevene paprike
½ veze peršuna
4 čena belog luka
Priprema:
Beli luk i peršun sitno iseckajte. Pomešajte sa izmrvljenim sirom, uljem, mlevenom paprikom. Dobro izmešajte, možete i mikserom najmanjom brzinom da bi se sve lepo sjedinilo. Dobijeni namaz mažite na svež ili tost hleb.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LAKO ZA PRIPREMU Osvežavajući namaz za hleb, a možete ga jesti i kao salatu
Jednostavno se pravi, veoma brzo, a ukus je fantastičan.
UKUSNO I ZDRAVO Domaći namaz od jaja i sremuša je odličan doručak ili večera
Napravite ovaj namaz i imaćete spreman obrok kada nemate vremena za pripremu jela.
GOTOV ZA 10 MINUTA Namaz od sira i 2 super začina, odličan za doručak ili večeru
Držite ga u frižideru, u zatvorenoj tegli.
ZELENO, VOLIM TE, ZELENO! Aromatičan i zdrav namaz, idealan za doručak ili užinu
Za 10 minuta napravite namaz koji će vam dobro doći kad god ogladnite.
MAĐARSKA PASTA Savršen spoj testenine sa mesom i povrćem, za prave gurmane
Slasno jelo oduševiće i one izbirljive.
NAJČEŠĆA GREŠKA KADA KUVATE KAFU Zato je gorka i lošeg ukusa
Ovu grešku prave mnogi i zato kafa ima loš ukus, proverite da li i vi ovako kuvate.
TIRAMISU Desert sa kafom za prave sladokusce, a pomera granice dobrog ukusa
Sočni desert raspametiće i one izbirljive.
KOLIKO DUGO SMETE DA PILETINU DRŽITE U FRIŽIDERU? Ako izgleda ovako znajte da se pokvarila
Ako i vi postavljajte pitanje koliko piletina dugo sme da ostane u frižideru, evo odgovora.
EMPANADA Španska rapsodija koja osvaja na prvi zalogaj, ukusa koji se pamti
Čuveno špansko pecivo od testa i fila nastalo je u španskoj Galiciji, a ime u bukvalnom prevodu znači „obmotano u hlebu“. Prave se od različitih vrsta testa, prhkog, lisnatog ili kukuruznog i različitih slatkih i slanih punjenja. Za slane empanade najčešće se koriste meso, riba, plodovi mora, šunka, sir, paradajz, a za slatke voće kao što su jabuke, breskve ili kajsije.
Komentari (0)