LAKO ZA PRIPREMU Osvežavajući namaz za hleb, a možete ga jesti i kao salatu

Trpeza/ V.V.

09:01

Sezonski recepti 0

Jednostavno se pravi, veoma brzo, a ukus je fantastičan.

LAKO ZA PRIPREMU Osvežavajući namaz za hleb, a možete ga jesti i kao salatu
Shutterstock

Sastojci:

3 mlada luka

200 g mekog sira

3 kašike pavlake

So

Priprema:

Luk očistite, iseckajte na kolutove. Sir pomešajte sa pavlakom i posolite po ukusu. Zatim luk pomešajte sa sirom. Mažite na hleb ili jedite kao salatu uz obrok.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

empanada

EMPANADA Španska rapsodija koja osvaja na prvi zalogaj, ukusa koji se pamti

13:00

20 maj, 2024

Sezonski recepti

Čuveno špansko pecivo od testa i fila nastalo je u španskoj Galiciji, a ime u bukvalnom prevodu znači „obmotano u hlebu“. Prave se od različitih vrsta testa, prhkog, lisnatog ili kukuruznog i različitih slatkih i slanih punjenja. Za slane empanade najčešće se koriste meso, riba, plodovi mora, šunka, sir, paradajz, a za slatke voće kao što su jabuke, breskve ili kajsije.

Komentari (0)

Loading