TRI SASTOJKA KOJA OD PUNJENIH PAPRIKA PRAVE NAJBOLJE JELO Iskusne domaćice se kunu u ove trikove
Jednostavni trikovi koji će punjene paprike učiniti još ukusnijim.
Punjene paprike se često nalaze na srpskoj trpezi, a osim fantastičnog ukusa kojem retko ko može da odoli, one se i jednostavno pripremaju, pa ih domaćice sa užitkom prave. Sve što je potrebno jeste da paprike napunite nadevom, sipajte paradajz sos i krčkate. Ovo je jedan od najlakših recepata za specijalitet od paprika.
Ali, ako želite da poboljšate ukus punjenim paprika, neke iskusne domaćice su otkrile tajne. One u ovo jelo dodaju neke sastojke koje samo poboljšavaju ukus, a mi te tajne otkrivamo vama.
Koji su to tajni sastojci?
Ako u nadev od mesa i pirinča dodate i seckane šampinjone obično jelo ćete pretvoriti u pravo kulinarsko remek-delo. A ako ipak niste ljubitelj pečuraka, u nadev dodajte seckanu slaninu. Ona svakom jelu daje poseban šmek. Takođe, kada napunite paprike možete da koristite sirovo jaje umesto krompira ili paradajza. Ali jedna napomena ako koristite jaje. Tada paprike obavezno pecite u rerni, a nemojte da kuvate na šporetu.
KRMENADLE SA JABUKAMA Sočni delikates koji ukusom obara s nogu, a meso se lepi za prste
Još bolje od klasičnih, prste da poližete.
5 GREŠAKA KADA PRAVITE BEŠAMEL SOS Da bi ispao savršen uradite ovo
Evo kako da ispravite greške i dobijete brojne pohvale.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENU PILEĆU SUPU? Dodajte ovaj sastojak i bićete oduševljeni ukusom
Jednostavan i primenljiv trik za bolji ukus pileće supe, najbolje probajte i uverite se.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
Komentari (0)