DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od piletine bez veštačkih dodataka koji će oduševiti decu
Više nikada nećete kupiti paštteu u prodavnici.
Sastojci:
400 g pilećeg mesa
1 kašika senfa
1 kašičica mlevene paprike
prstohvata mlevenog bibera
1/2 kašičice majčine dušice
1/2 kašičice belog luka u prahu
voda, so
Priprema:
Pileće meso skuvati i usitniti na komadiće. Staviti u blender i uz dodatak malo po malo vode izblendirati da se dobije tekstura paštete. Dodati so po ukusu i začine, izblendirati, dodati senf. Miksati minut-dva da se svi sastojci povežu. Ako je potrebno dodati još 1-2 kašiku vode da se dobije gustina paštete. Čuvati u tegli u frižideru.
Možda vas zanima:
OVO ĆETE SIGURNO OBOŽAVATI! Pikantna pašteta od čvaraka, pravi gurmanski namaz
Namažite na svež hleb i imaćete savršen doručak ili užinu.
UŠTIPCI SA JOGURTOM Najbrži i najjednostavniji koje ste do sada probali
Dobićete punu činiju mekih loptica koje će deca obožavati.
BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je mekana i ukusna, odlična za lep početak dana
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete ukusan obrok ili predjelo.
KAO IZ RESTORANA Sendvič sa hrskavom piletinom i kačkavaljem, super doručak ili obrok za poneti
Sendvič možete pripremiti uveče i staviti u frižider do sutradan.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENU PILEĆU SUPU? Dodajte ovaj sastojak i bićete oduševljeni ukusom
Jednostavan i primenljiv trik za bolji ukus pileće supe, najbolje probajte i uverite se.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)