LAGANI LETNJI RUČAK Pečene paprike punjene feta sirom su prava eksplozija ukusa
Da ne biste gubili vreme u kuhinji, napravite očas posla ovaj ručak i provedite više vremena s porodicom.
Pečene paprike punjene feta sirom
Sastojci:
6 svežih paprika
500 g feta sira
3-4 kašike pavlake
maslinke
suvi biljni začin
peršun
origano
so, biber
Priprema:
U činiji sjedinite feta sir i pavlaku, dodajte začine, seckane maslinke i dobro promešajte. Ovom smesom napunite paprike i poređajte ih u pleh, pa ih poprskajte sa malo ulja. Pecite na 250 stepeni oko 20 minuta ili dok ne vidite da su gotove. Možete dodati začine po želji.
PASTA PRIMAVERA Idealan prolećni obrok za tople dane, za pravo zadovoljstvo
Ako ne znate šta da napravite, najbolje napravite testeninu.
KROFNICE Brzinski desert koji se topi u ustima, a uspeće svima, najbolje stavite duplu meru
Fenomenalne i slatke, nestaće sa stola odmah.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)