PUNJENA JAJA Sa senfom i majonezom, svaki zalogaj je sve bolji
Napravite punjena jaja kao doručak ili prilog nekom jelu. Dobar su izbor kao predjelo za slavsku trpezu. Senf i majonez im daju malo pikantiji ukus a mlevena paprika potrebni šmek.
Sastojci:
- 6 jaja
- 1/3 šolje majoneza
- 1 kašika senfa
- mlevena paprika
Jaja skuvajte pa ih presecite na pola i izvadite žumance u posudu. Belanca stavite na tanjir za serviranje. Onda izgnječite žumnance i dodajte mu majonez, senf, biber, so i sve dobro promešajte. Napunite ravnomerno belanca sa ovom smesom i samo pospite paprikom. Prijatno !
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Posna i slasna, hrskavih kora i sočnog nadeva, za savršen početak dana
Sočna posna pita, držaće vas dugo sitim, ukusa koji se pamti.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
Komentari (0)