GURMANSKA PUNJENA JAJA Brzo predjelo koje se servira hladno, idealno za prazničnu trpezu
Ako nemate ideju šta da napravite za predjelo, imamo predlog za vas. Napravite punjena jaja. Prave se brzo i lako, nestanu sa stola odmah, a osvajaju pikantnim ukusom. Umesto šunke/kobasice možete da stavite kulen za još začinjeniji ukus.
Potrebno je
- 4 jaja
- 100 g šunke ili kobasice
- 2-3 kisela krastavca
- 3 kašike majoneza
- 2 kašike senfa
- so
- biber
Priprema
Skuvajte jaja, pa ih presecite na pola i izvadite žumanca. Pomešajte šunku, kisele krastavce i žumanca, pa začinite sve sa senfom i majonezom. Celu smesu dobro promešajte da se sastojci dobro sjedine. Punite jaja pripremljenom smesom pa dekorišite po želji.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Posna i slasna, hrskavih kora i sočnog nadeva, za savršen početak dana
Sočna posna pita, držaće vas dugo sitim, ukusa koji se pamti.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)