UŠTIPCI PUNJENI SLANINOM, KROMPIROM I KAČKAVALJEM Ovakve do sada niste probali
Uštipci na dugačii način. Sa bogatim punjenjem, slasni.
Potrebno je
- 400 g kiselog kupusa
- 150 g slanine
- 3 krompira
- glavica crnog luka
- 2 kašičice senfa
- 3 jajeta
- 200 g rendanog kačkavalja
- 3 kašike brašna
Priprema
Krompir iseckajte na kockice i kuvajte ga desetak minuta. Ocedite ga i izgnječite. Slaninu i luk iseckajte što sitnije, propržite ih na ulju, pa dodajte kupus. U kupus dodajte izgnječen krompir, jaja, so, biber, senf, rendani kačkavalj, brašno i sve dobro promešajte. Ako je smesa previše retka, dodajte još brašna. Kašikom vadite uštipke, pa ih pržite na vrelom ulju. Služite uz tartar sos.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENU PILEĆU SUPU? Dodajte ovaj sastojak i bićete oduševljeni ukusom
Jednostavan i primenljiv trik za bolji ukus pileće supe, najbolje probajte i uverite se.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)