LOSOS U LJUTOM SOSU Pikantno i začinjeno posno jelo, otvoriće vam apetit za tren
Čili i luk dodaju na ljutini.
Potrebno je
- 115 g lososa
- 130 g čili sosa
- 2 mlada luka
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Mladi luk pomešajte sa čili sosom. U pleh obložen papirom za pečenje, stavite losos pa ga prelijte umakom. Pecite oko 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
2 GLAVNA SAVETA ZA BEŠAMEL SOS Daće šmek svakom jelu, a dobićete brojne komplimente
Primenite ove jednostavne savete i dobićete najbolji bešamel sos.
BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
SAVETI ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJBOLJU PROJU Biće sveža dugo i neće se mrviti
Napravite ukusnu proju koja će da ostane sveža i sutradan.
SELJAČKA PITA SA SIROM I KAJMAKOM Smaže se očas posla, a greje dušu i telo
Fenomenalna i drugačija, idealna za doručak ili večeru.
PILETINA ZAPEČENA SA SENFOM Meso se lepi za prste, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Sočno i aromatično jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)