TESTO ĆE NARASTI ZA 5 MINUTA I TO BEZ KVASCA Uz ovaj trik nema više čekanja
Uz pomoć ova 2 trika testo će da naraste za par minuta i vi možete odmah da nastavite sa pripremom jela, bez čekanja.
Koristite vrelu vodu
U šerpu stavite vodu da proključa pa prespite u vatrostalnu činiju. Pokrijte providnom folijom posudu gde je testo pa stavite na rešetku u rernu, a ispod stavite vatrostalnu posudu. Rerna treba da bude isključena. Pustite da stoji 5 do 6 minuta, nadoćiće kao da je stajalo sat vremena.
Prašak za pecivo zamenjuje kvasac
Upotrebite umesto kvasca prašak za pecivo. Ali nemojte da preterujete sa količinom jer može previše da naraste i pukne. I korisno je da znate, pre nego što neko testo stavite u rernu sačekajte oko 10 do 15 minuta da se ugreje, pa tek onda to uradite.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENU PILEĆU SUPU? Dodajte ovaj sastojak i bićete oduševljeni ukusom
Jednostavan i primenljiv trik za bolji ukus pileće supe, najbolje probajte i uverite se.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)