DOMINIKANSKI SLATKI PASULJ Tradicionalni posni desert nespojivih sastojaka budi sva čula
Jedinstven desert fenomenalnog ukusa, najbolje odmah stavite duplu meru.
Slatki pasulj
- 300 g pasulja tetovca
- 100 g mlevenih oraha
- 200 g šećera u prahu
- 100 g posnog mlevenog keksa
- 1 kašičica ruma
- cimet-šećer
- karamel-vanila začin
- šećer u prahu za posipanje
Slatki pasulj
Skuvajte pasulj pa ga ocedite i izbledajte sa vodom. Tome dodajte mlevene orahe, posni mleveni keks, šećer, rum, cimet šećer i karamel vanilu. Sve dobro sjedinite. Po želji pospite šećerom u prahu. Prijatno!
SELJAČKA PITA SA SIROM I KAJMAKOM Smaže se očas posla, a greje dušu i telo
Fenomenalna i drugačija, idealna za doručak ili večeru.
PILETINA ZAPEČENA SA SENFOM Meso se lepi za prste, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Sočno i aromatično jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SLAGANI BUREK SA SIROM BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Sočan i slasan, za pravo zadovoljstvo
Od gotovih kora, hrskav spolja, a sočan iznutra.
OČISTITE ŠPORET I REŠETKU I ODMASTITE POSUDE Treba vam samo ova 1 namirnica iz kuhinje
Kafa ima višenamensku primenu, pa osim kao napitak, može da se koristi za čišćenje posuđa, eliminisanje neprijatnih mirisa ili kao piling za ruke.
BAJADERA SA KIKIRIKI PUTEROM Još bolja od one klasične, a popravlja dan u trenu
Fenomenalna i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)