DOMAĆA PILEĆA SUPA Provereni klasik koji niko ne odbija, a prehlada prolazi kao rukom odnešena

Ivana Pavlović

13:30

Sezonski recepti 0

Okrepiće vam dušu i telo a poješćete u slast.

pileća supa
Shutterstock

Potrebno:

  • 2 pileća bataka sa karabatakom
  • 2 šargarepe
  • 1 paškanat
  • 1 manje parče celera
  • 1 glavica crnog luka
  • so i biber
  • rezanci.

Priprema:

U lonac sa vodom stavite meso i pustite da se kuva. Očistite i iseckajte šargarepu, celer i paškanat. Na ringli propržite luk pa ga dodajte u lonac. Dodajte povrće i kuvajte oko pola sata.  Začinite, dodajte rezance i kuvajte još 5 minuta. Ukrasite svežim peršunom. Služite toplo. Bon appetit!

 

Komentari (0)

Loading