CARSKA PITA Fenomenalan predlog za doručak ili večeru, a držaće dugo sitim
Slasna pita raspametiće i one izbirljive.
Potrebno je
- 4 jaja
- 1 šolja jogurta
- 1 šolja kukuruznog brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2-3 kisela krastavčića
- 1 paprika
- 150 g sira
- malo soli
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi mikserom penasto umutite jaja, pa dodajte seckane krstavčiće i papriku. Izmešajte sve sastojke pa smesu preručite u obložen pleh. Pecite oko 30 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Proverite čačkalicom da li je gotovo, ako izađe suva, jeste.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)