SLATKI ZALOGAJI OD 3 SASTOJKA Domaći keks sa kokosom, mirišljav i krckav
Jednostavan recept koji možete da napravite čak i ako nemate iskustva u kuvanju.
Sastojci:
3 belanca
200 šećera u prahu
150 g kokosa
Priprema:
Staviti u činiju belanca, šećer u prahu i kokos. Mešati dok se svi sastojci ne spoje. Kuvati na pari uz neprekidno mešanje 10 minuta. Prekriti prijanjajućom folijom i sačekati da se smesa stvrdne. Oblikovati kolačiće veličine po želji. Peći na 180 stepeni 15 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OBLANDA SA SMOKVAMA Sitni kolači koje ćete napraviti bukvalno za 15 minuta!
Ovi kolači su posni i odlična poslastica za slave.
KOLAČI BRESKVICE Napravite ih po receptu Jovane Krstić, toliko će biti lepe, biće vam žao da ih pojedete!
Čuveni sitni kolači bez kojih se ne može zamisliti slava nijedne domaćice koja želi da zadivi svoje goste, svakako su i breskvice.
BEČKA PITA Popularan kolač koji se ne peče, pravi izbor za vikend poslasticu
Bečka pita ima tri različita sloja i veoma je izdašna.
POSNE URMAŠICE Jednostavan recept za sočne starinske kolače koji će sve oduševiti!
Obavezno probajte posnu varijantu ove poslastice.
FRANCUSKA KREMPITA Ako volite klasičnu, ovu ćete obožavati, mekana kao duša
Drugačija i preukusna, oduševićete i one koji ne vole slatko.
AMERIČKE KROFNICE SE TOPE U USTIMA Nestaće sa stola odmah
Fenomenalne krofnice mekane i slasne.
POSLASTICE ZA USKRS Ukusa koji se pamti i raskošnog izgleda, za pravo uživanje
Saher torta, kolač sa orahom, ruske šubare ili baklava, otopićete se od miline.
LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Sočni desert ukusa koji se pamti, za pravo uživanje
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
SAN SEBASTIJAN ČIZKEJK Desert neodoljivog ukusa nastao je učeničkom greškom a prava je senzacija
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
Komentari (0)