BRZI KOLAČIĆI BEZ PEČENJA! Uz samo nekoliko sastojaka pripremite ukusne zalogajčiće
Neodoljivi su!
Kolačići od šargarepe bez pečenja
Sastojci:
300 g šargarepe
10 svežih urmi
120 g ovsenih pahuljica
150 g oraha
ekstrakt vanile
prstohvat soli
Priprema:
U blenderu sjedinite šargarepe, sveže otkoštene urme, ovsene pahuljice, orahe, na vrh kašičice soli i kašičicu ekstrakta vanile. U kalupu za mafine oblikujte kolačiće tako što ćete svaki kalup napuniti sa oko 2 kašike smese i kašičicom utisnuti svaki u sredini da napravite mesta za punjenje. Kalup sa kolačićima stavite u frižider da se dobro ohladi i stegne ili u zamrzivač na 15-20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KAPONATA, UKUSNA I SLASNA Napravite ručak i oduševite celu porodicu
Niste do sada pravili ovakvo jelo.
ŠTA BI SE DRUGO JELO U ITALIJI Neodoljiv sendvič sa ČETIRI vrste sira
Kremasto i ukusno.
ŠPANCI ZNAJU TAJNU Neodoljivi topli sendvič sa SERANO šunkom pravićete odmah!
Ko će moći da mu odoli?
SLATKIŠ ZA SAMO 20 MINUTA Neodoljive pomorandža kocke po receptu Biserke Radovanović
Smesu bi trebalo kuvati najviše 10 do 15 minuta na što nižoj temperaturi.
TORTA SA MALINAMA Raskošna i neodoljiva poslastica za sva vremena i prilike, a miriše na ljubav
Torta sa dva fila raspametiće i one izbirljive.
NUGAT TORTA Kremasta poslastica koja se topi u ustima, a miriše na ljubav
Fenomenalna poslastica smaže se za tren oka.
NJUJORŠKI ČIZKEJK Fenomenalni kolač koji obara s nogu, klasik bez premca
Najpoznatiji čizkejk na svetu pravi se u Njujorku.
SUTLIJAŠ Desert koji se pravi brzo i lako, a miriše na dane detinjstva i bakinu kuhinju
Neodoljivi sutlijaš oduševiće i one koji ne vole slatko.
MARININA ČOKOLADNA TORTA BOLJA OD ONE KLASIČNE Za pravo zadovoljstvo
Napravite preukusnu poslasticu po receptu Marine Ćosić Pejić, autorke profila Mama kuva s bebom
Super ideja , samo ,u receptu nema sa cime se pune ,a kolacici na slici nemaju udubljenje ,vec na vrhu marcipan sargarepu..