ČOKOLADNE PRALINE Slatke i neodoljive, a višnje im daju posebnu draž
Uspeće svima, potrebno je samo 3 sastojka, a osvajaju ukusom.
Potrebno je
- 200 g crne čokolade
- višnje iz likera
- 2 kašike ulja
Priprema
Izlomite čokoladu na kocke pa je zajedno sa uljem, otopite na pari. Kada postane tečna, sipajte je u kalup za led, u svaku pregradu do pola. Ostavite u frižideru malo da se malo stegne, pa nakon toga u sredinu stavite po jednu višnju. Prelijte sa ostatkom čokolade i vratite nazad u frižider, na sat vremena da se stegnu. Vadite i ređajte na tacnu za služenje. Bon appetit!
NJUJORŠKI ČIZKEJK Fenomenalni kolač koji obara s nogu, klasik bez premca
Najpoznatiji čizkejk na svetu pravi se u Njujorku.
SUTLIJAŠ Desert koji se pravi brzo i lako, a miriše na dane detinjstva i bakinu kuhinju
Neodoljivi sutlijaš oduševiće i one koji ne vole slatko.
MARININA ČOKOLADNA TORTA BOLJA OD ONE KLASIČNE Za pravo zadovoljstvo
Napravite preukusnu poslasticu po receptu Marine Ćosić Pejić, autorke profila Mama kuva s bebom
BRZE POSNE KEKS BOMBICE Naprave se za 5 minuta, a pojedu u trenu
Savršene za slavsku trpezu, nestaće sa stola odmah.
POSNA KEKS TORTA SA VIŠNJAMA Brza poslastica koja se smaže u trenu, a uspeva svima
Neodoljiva poslastica pravi se brzo i lako, a pojede još brže.
Komentari (0)