NAJLEPŠI SORBE OD VIŠANJA Kiselkasto-sladak, a topi se u ustima, treba vam samo 5 minuta
Osvežavajući desert za vrele letnje dane rashladiće vas u trenu.
Potrebno je
- 2 šolje smrznutih višanja
- pola šolje meda
- 2 kašičice limunovog soka
- 1/4 šolje listova mente
- 1/4 šolje kokosovog ili običnog mleka
- 1/4 šolje vode
- prstohvat soli
Priprema:
U blender stavite višnje, med, limunov sok, mentu, mleko, vodu i so. Blendajte na niskoj jačini pa postepeno povećavajte, dok voće ne postane kao sladoled na točenje. Služite odmah ili preručite u posudu za zamrzavanje. Ostavite sorbe da se stegne dva do tri sata, a najbolje preko noći. Bon appetit!
SLATKE PANCEROTE ZA SVE PRILIKE Osvajaju od prvog zalogaja, a nema ko vam neće tražiti recept
U savršenom spoju sa lešnik kremom, otopićete se od miline.
ČOKO BADEM TORTA Očaravajuća poslastica od koje će vam poći voda na usta, za prave sladokusce
Neodoljiva poslastica nestaće sa stola čim se postavi.
ČOKOLADNI KOLAČ SA SLATKOM PAVLAKOM Kremasti desert koji se topi u ustima, a nema ko će ostati na samo 1 parčetu
Neodoljivo kremast, popraviće vam dan u trenu.
NEODOLJIVA OBLANDA U sočnom spoju džema sa lešnicima, poći će vam voda na usta
Fenomenalan desert, za savršen početak radne nedelje.
CRNI NUGAT Neodoljivi kolač sa oblandama, poći će vam voda na usta
Fenomenalan desert sa čokoladom i orasima, za sve prilike.
Komentari (0)