6 TRIKOVA ZA NAJSOČNIJE LAZANJE Imaće hrskavu koru i slasan nadev, a ovo će dodati na ukusu
Primenite jednostavne trikove i uživajte u omiljenom jelu.
Subota, 06. dec 2025.
Primenite jednostavne trikove i uživajte u omiljenom jelu.
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
Primenite jednostavne trikove iskusnih domaćica i uživajte u fenomenalnom ručku.
Voditeljka Marija Kilibarda nedavno se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, postavši majka devojčice Senje. Ona i njen partner Bane Vučelić ne kriju sreću, a osim po dugogodišnjoj karijeri, Marija je poznata i po besprekornom izgledu. Pre nekoliko godina podelila je recept za kinou sa škampima, koji se pravi lako, a pojede očas posla.
Fenomenalno jelo oduševiće i one izbirljive.
Ako volite jako začinjena jela, ovu picu ćete obožavati.
Sočno jelo od mesa i povrća, svaki zalogaj je raj za nepca.
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
Klasik za sva vremena sa drugačijim sastojcima, prste da poližete.
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u ukusnom obroku.
U slasnoj kombinaciji pečuraka, pavlake i parmezana, najbolje stavite odmah duplu meru.
Srpski košarkaški reprezentativac, doskorašnji igrač Partizana, a sada deo CSKA Moskva, ostvario je karijeru o kojoj mašta svaki dečak na igralištu, sa loptom oko obruča. Rođeni Čačanin i suprug obožava da jede specijalitete iz taštine kuhinje, ali i jela od mesa po kojima je njegov grad poznat. - U poslednje vreme volim, na primer, lovačke šnicle. Tašta spremi jagnjetinu, strina spremi palačinke, stric roštilj i tako. Za svaku vrstu jela imam kafanu ili restoran u koji odem u Čačku. Ako mi se jede pečenje, odem na pečenje, ako mi se jede Karađorđeva šnicla, ima sjajnih restorana - izjavio je Aleksa u emisiji „Balkanskom ulicom“.
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
Legenda kaže da je u porobljenom Konstatinopolju imam pao s minareta kada je osetio miris ovog ukusnog jela.
Slasno jelo dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je raj za nepca.
Šef kuhinje Vanja Puškar otkrio je pre nekoliko godina tajnu savršenog smuđ orlija.