Poznati kuvar Džejmi Oliver otkrio je trik zlata vredan. Zahvaljujući njemu možete sprečiti prskanje ulja
Sigurni smo da vam prilikom prženja mesa ili pomfrita ulje iz tiganja redovno prsne po šporetu, a nekada i po rukama.
Kako bi izbegle jedan od ova dva scenarija, domaćice brzo spuštaju meso u tiganj. Međutim, u većini slučajeva, ni to ne pomaže da ulje ne prska na sve strane.
Čuveni kuvar predlaže da sipate malo soli pre nego što se ulje zagreje, pa da tek onda počnete da pržite.
ZAGORELI TIGANJ POSTAJE KAO NOV Primenite ovaj jednostavan trik u koji su se uverili milioni
Namirnice svaka domaćica već ima u kuhinji, a trik je jednostavan.
SLOBODANOVA ŠVALER TORTA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Jaka i kalorična poslastica za sve sladokusce
Napravite ovu fenomenalnu poslasticu po receptu Slobodana Radojičića iz Beča
JOVANINA USKŠRNJA POGAČA MEKANA KAO OBLAK Vazdušasta i mirisna, za pravo zadovoljstvo
Napravite ovu mirisnu pogaču po receptu Jovane Ivanović iz sela Globoder, kod Kruševca.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
Komentari (0)