Idealna ideja za doručak ili prilog uz neko jelo. Sočan i pikantan namaz.
Potrebno je
5 tvrdo kuvanih jaja
150 g slanine
6 kiselih krastavaca
1 kašika pavlake
svež peršun
Priprema
Slaninu i kisele krastavce isecite na sitne kocke, pa ih ubacite u blender. Dodajte oljuštena kuvana jaja i pavlaku, pa sve dobro sameljite u blenderu. Na svež ili prepečen hleb namažite paštetu. Potom je ukrasite iseckanim listovima svežeg peršuna ili vlašca . Dodajte jogurt ili kiselo mleko.
ZAGORELI TIGANJ POSTAJE KAO NOV Primenite ovaj jednostavan trik u koji su se uverili milioni
Namirnice svaka domaćica već ima u kuhinji, a trik je jednostavan.
SLOBODANOVA ŠVALER TORTA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Jaka i kalorična poslastica za sve sladokusce
Napravite ovu fenomenalnu poslasticu po receptu Slobodana Radojičića iz Beča
JOVANINA USKŠRNJA POGAČA MEKANA KAO OBLAK Vazdušasta i mirisna, za pravo zadovoljstvo
Napravite ovu mirisnu pogaču po receptu Jovane Ivanović iz sela Globoder, kod Kruševca.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
Komentari (0)