AKO ŽELITE DA FAŠIRANE ŠNICLE BUDU SOČNE NEMOJTE DA RADITE OVO Ovako prave turski kuvari, a uvek ispadnu neodoljive
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
Nemojte da koristite mešano mleveno meso
Najbolje je da koristite samo 1 vrstu mlevenog mesa, a ne mešano.
Dobro ih začinite
Pre prženja, turski kuvari uvek dobro začine šnicle.
Recept
Potrebno je
- 1 kg mlevenog mesa
- 1 kašičica bibera
- 1 kašiččica tucane paprike
- 1 kašičica slatke paprike
- 1 kašičica kumina
- 1 kašičica korijandera
- 1 kašika rendanog belog luka
- pola šolje peršuna
- 1 crni luk
Priprema:
Crni luk isecite pa stavite u vodu. Dodajte beli luk, začine i peršun u meso, pa dobro promešajte. Zatim, ocedite crni luk pa dodajte u smesu sa mesom. Sjedinite pa rukom oblikujte loptice. Dobro ih spljoštite, pa pržite šnicle u zagrejanom ulju. Prijatno!
Možda vas zanima:
FAŠIRANE ŠNICLE PO RECEPTU ANE BEKUTE Iste kao one kafanske, a meso se lepi za prste
Pevačica Ana Bekuta će 6. i 7. septembra obeležiti 40 godina karijere veličanstvenim koncertima u Sava centru. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i ovaj recept za faširane šnicle. Prave se brzo i lako, a upravo one su omiljene Aninim unucima Sonji i Branku.
KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE Ručak koji se sam sprema, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Mekane kao duša i sočne, za ručak koji se pamte.
LOVAČKE ŠNICLE KAO IZ RESTORANA Kuvar otkrio tajnu kako da budu najmekše
Sočne i slasne, po ukusu im nema ravnih.
BAKIN RECEPT ZA LOVAČKE ŠNICLE Uspeva baš svaki put, a meso će se topiti u ustima
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)