DODAJTE OVU NAMIRNICU U MLEVENO MESO Ćufte i faširane šnicle će biti nikad ukusnije
Provereni trik uspeće svima, a bićete oduševljeni ukusom jela.
Napomena:
Ovaj savet nemojte da primenjujete kada pravite nadev od mlevenog mesa, za paprike ili pite.
Dodajte kada pržite meso, tj. pravite ćufte ili faširane šnicle.
Dodajte pavlaku
Dovoljno je da dodate samo 2 kašike kisele pavlake na kilogram mlevenog mesa. Ona će da ga omekša, a ukus će da bude sočniji.
Možete prvo da je pomešajte sa prezlom, pa tek onda dodate, u mleveno meso.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)