KRAMBL SA JABUKAMA Mirisni desert kao izmišljen za jesen, a popravlja dan u trenu
Mrvičasti, sočni desert raspametiće i one koji ne vole jabuke.

Potrebno je
Možda vas zanima:

AUSTRIJSKE CARSKE MRVICE SAVRŠENA ZAMENA ZA PALAČINKE Priprema je lakša, a ukus božanstven
Kajzeršmarn ili carske mrvice su lagan i prozračan specijalitet koji podseća na palačinke. Priprema je mnogo lakša i jednostavnija, pa ne morate sat vremena da stojite pored šporeta. Najbolje ide uz džem, ali možete da dodate i čokoladni namaz ili prilog po želji.

SOČNE ORANDŽ KOCKE Neodoljivi desert koji super ide uz šoljicu kafe
Osvežavajući kolač za prave sladokusce.

PICA SA ČOKOLADOM Italijanski klasik na sladak i posan način
Savršena za lepo veče sa prijateljima.

BAKIN KOLAČ SA CIMETOM Mirisni slatkiš koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Pravi se lako, a nema ko ga ne voli.
- 115 g putera
- 115 g smeđeg šećera
- 175 g pšeničnog brašna
- 3 jabuke, oljuštane i iseckane na kockice
- pola kašičice cimeta
- malo vode
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U šerpi zakuvajte jabuke, vodu i cimet, oko 7 minuta, na srednjoj vatri. U jednoj posudi pomešajte brašno, puter i šećer pa mešajte sve dok ne dobijete strukturu peska. Prebacite skuvane jabuke sa malo tečnosti u vatrostalnu posudu pa pospite mešavinom brašna, putera i šećera (kramblom). Pecite desert oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Bon appetit!

POSNI MEDENJACI Ukusom nimalo ne zaostaju za onim kupovnim, otopićete se od miline
Najbolje služite uz čaj ili kafu.

PEKARSKI KROMPIR SA KOBASICOM Gurmanski ručak koji će vas dugo držati sitim
Slasan i ukusan, ukućani će stajati u redu za još.


DOBOŠ TORTA Čuvena mađarska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu
Raskošna torta bogatog ukusa pun je pogodak za rođendane i bitne događaje.

POSNI UŠTIPCI OD INTEGRALNOG BRAŠNA Slasni i ukusni, najbole služite uz sojin jogurt
Prave se lako, a osvajaju ukusom.
Komentari (0)