SLANA TORTA OD PAPRIKA Slasno predjelo kao izmišljeno za slavsku trpezu, a ukusa koji priča priče
Napravićete brzo i lako, a dobićete brojne komplimente koliko je ukusno.

Potrebno je
Možda vas zanima:

SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA Najukusnije predjelo koje će vas raspametiti ukusom, za sve prilike
Ukusna i sočna, nema ko vam neće tražiti recept.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.

SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.

BRZA PITA SA POVRĆEM Iz tiganja, gotova za tili čas, a svi će vam tražiti dodatak
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.
- 5-6 crvene pečene paprike
- 2 jaja
- prezle i brašno po potrebi
- 250 g kravljeg sira
- 1 kisela pavlaka
- 100 g majoneza
- 4-5 kiselih krastavaca
- 2 kuvana jaja
- 200 g šunke
Priprema
Rasecite pečene paprike na pola. Posolite pa uvaljajte u brašno, umućena jaja i prezle te ih ispohujte. Paprike ostavite na papirnom ubrusu da upije višak masnoće. Iseckajte sitno šunku, kisele krastavčiće i kuvana jaja te ih sjedinite sa pavlakom, majonezom i izgnječenim sirom. Ređajte paprike u plastičnu posudu dok ne pokriju dno pa ih zatim premažite filom. Ponovite postupak 2-3 puta dok ima materijala. Tortu ohladite u frižideru zatim je prevrnute iz posude. Ukrasite po želji. Bon appetit!

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)