SLANA TORTA SA KREKERIMA Može da bude predjelo, ali i zameni glavni obrok, a miluje nepca
Pravi se lako, a nestaće sa stola čim se postavi.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

- 500 ml jogurta
- 400 g slanih krekera
- 350 g šunke
- 500 g pavlake
- 200 g majoneza
- 70 g susama
Priprema:
U činiju sipajte jogurt, pa umačite krekere. Ređajte ih na tacnu. Zasebno pomešajte pavlaku, majonez i prepečeni susam. Pripremljenom smesom premažite krekere pa ređajte kriške šunke. Zatim opet premažite smesom. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite sav materijal. Pospite pečenim susamom. Ostavite tortu u frižideru preko noći, da se stegne. Bon appetit!

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.

ITALIJANSKE POSNE VANILICE Tako mekane i ukusne da nećete moći da se zaustavite na jednoj
Savršene za dane posta.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)