POTAŽ OD PEČURAKA Kremast i lagan, a krepi organizam u trenu
Sočan i ukusan, nestaće sa stola odmah.
Potrebno je
- 500 g svežih pečuraka
- 1 glavica crnog luka
- 2 krompira
- 1 l povrtnog bujona
- maslinovo ulje
- so i biber
- pavlaka za kuvanje (po želji)
Priprema:
Na maslinovom ulju propržite sitno seckani luk, dodajte iseckane pečurke i pržite nekoliko minuta. Dodajte oljuštene i na kockice isečenekrompire, a zatim povrtni bujon. Kuvajte dok krompir ne omekša, pa sve sjedinite štapnim mikserom. Posolite, pobiberite potaž i po želji dodajte pavlaku. Prijatno!
Možda vas zanima:
POTAŽ OD GRAŠKA KREPI ORGANIZAM U TRENU Kao izmišljen za jesen
Sočna čorba osvojiće vas od prvog zalogaja.
POTAŽ OD PAPRIKA SOČNIJI OD KLASIČNOG Kao izmišljen za početak jeseni, a svaki zalogaj miluje nepca
Drugačiji, a preukusan, okrepiće vas u momentu.
POTAŽ OD GRAŠKA Kremast i lagan, a krepi organizam u trenu
Sočan i ukusan, a ako dodate biljnu pavlaku umesto prave, biće i posan.
POTAŽ OD PARADAJZA Aromatičan i osvežavajući, rashladiće vas u vrelim, letnjim danima
Držaće vas dugo sitim, a kremast i lagan obrok.
GULAŠ SA PIVOM Sočni ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još, ukusa koji govori 1000 jezika
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
POTAŽ OD PEČURAKA Kremast i lagan, a krepi organizam u trenu
Sočan i ukusan, nestaće sa stola odmah.
NAJBOLJI PRIRODNI DETERDŽENT ZA SUDOVE Super čisti, nije soda bikarbona, a prelepo miriše
Uštedećete na kućnom budžetu, potpuno je prirodan, a posuđe će se sijati kao novo.
KROFNE SA KREMOM OD VANILE Mekane i vazdušaste, otopićete se od miline
Fenomenalne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
SPANAĆ LAZANJA UKUSNIJA OD ONE KLASIČNE Poći će vam voda na usta koliko je ukusno
Klasik za sva vremena sa drugačijim sastojcima, prste da poližete.
Komentari (0)