POTAŽ OD SPANAĆA I PAŠKANATA Neodoljivo kremast i ukusan, a zdrav i pun vitamina
Fenomenalna krem čorba kao izmišljena za jesen.
Potrebno je
- 2 kašičice ulja
- 350 g luka, seckanog
- 1 stabljika celera, naseckana
- 1 kocka za supu od povrća
- 600 g paškanata, oljuštenog i isečenog
- 750 g spanaća
- 80 ml jogurta
- 2 kašike mleka
Priprema
U velikom loncu na srednjoj vatri zagrejte ulje. Dodajte seckani luk i celer pa pržite 2 do 3 minuta, pa kad povrće omekša, ubacite dodajte vodu, kocku od povrća i paškanat. Kad provri smanjite temperaturu. Poklopite i kuvajte 20 do 25 minuta. Kad paškanat omekša pojačajte temperaturu i dodajte spanać. Kuvajte jedan minut, pa prebacite u blender i dobro promešajte. Izblendajte sve dok ne dobijete glatku smesu. Posolite i pobiberite potaž. Prijatno!
Možda vas zanima:
POTAŽ OD GRAŠKA KREPI ORGANIZAM U TRENU Kao izmišljen za jesen
Sočna čorba osvojiće vas od prvog zalogaja.
POTAŽ OD GRAŠKA Kremast i lagan, a krepi organizam u trenu
Sočan i ukusan, a ako dodate biljnu pavlaku umesto prave, biće i posan.
JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
POTAŽ OD SPANAĆA I PAŠKANATA Neodoljivo kremast i ukusan, a zdrav i pun vitamina
Fenomenalna krem čorba kao izmišljena za jesen.
MAK KOLAČ SA LIMUNOM Aromatični desert koji pomera granice dobrog ukusa, a totalno drugačiji
Sočan spoj maka i limuna u kiselkasto-slatkom ukusu.
TRIKOVI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće sočna i mekana kao pamuk, a caka je u ovome
Primenite ove korisne trikove i uživajte u omiljenoj poslastici.
Supa od pečene bundeve i pomorandže – Topla i osvežavajuća jesenja poslastica
Supa od pečene bundeve i pomorandže kombinuje bogatstvo bundeve sa osvežavajućom kiselkastom notom pomorandže, stvarajući jedinstveno iskustvo u svakom zalogaju.
Komentari (0)