TAJNA SAVRŠENE BEČKE ŠNICLE Ovo će dati poseban šmek, a evo kako je prave u vrhunskim restoranima
Primenite jednostavne trikove profesionalnih kuvara i uživajte u fenomenalnom obroku.
Saveti za najukusniju bečku šniclu
-Najbolje je da izaberete teleći but, njega koriste u najboljim restoranima.
-Poznato je sečenje u obliku leptira koje rade profesionalni kuvari, da bi šnicla ispala sočna i ravnomerna.
-Ako nemate teleći but, možete da koristite i svinjetinu ali nemojte ćuretinu ili piletinu, nemaju tako intenzivan ukus.
-Meso panirajte redosledom brašno-jaja-prezle.
-Umešajte malo neutralne pavlake u smesu sa jajima, dodaće na šmeku.
-Da bi se dobila karakteristična zlatno žuta boja potrebno je da se pravi u dosta masnoće. Najbolje dodajte puter u istoj količini kao ulje.
Možda vas zanima:
PRŽENO MESO JE MASNO I TVRDO? Dodajte ove 2 namirnice i biće sočno i mekano kao duša
Ako prženje mesa dovede do toga da jelo bude masno, primenite jednostavne, a korisne savete.
TRIK ZA SAVRŠENU PRŽENU SVINJETINU Biće slasna i mekana kao puter, a nikad se ne biste setili
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u sočnom jelu.
ODMRZNITE MESO ZA SAMO 5 MINUTA Biće mekano i sočno, a trik provereno radi
Ako ste zaboravili da izvadite meso iz zamrzivača, dovoljno je da primenite ovaj jednostavni trik.
TAJNI SASTOJAK ZA MESO Neće biti žilavo ni tvrdo već mekano i sočno
Primenite savet ruske kuvarice i uživajte u savršenom ručku.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
Komentari (0)