LJUTA KRILCA ZA GURMANE I ONE IZBIRLJIVE Prava eksplozija ukusa, a meso se lepi za prste

Izvor: Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Dodajte omiljeni prilog i uživajte u fenomenalnom obroku.

ljuta krilca
Shutterstock

Potrebno je

Možda vas zanima:

  • 1 kg krilaca
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 šargarepe
  • 2 dl belog vina
  • 100 g kikirikija
  • 1 kašičica ljute začinske paprike
  • 2 kašičice gustina
  • ulje

Priprema:
Pomešajte ljutu papriku i gustin i time dobro natrljajte krilca. Sitno iseckajte crni luk. Na ulju propržite krilca sa obe strane, izvadite ih i dodajte seckani luk i šargarepu. Propržite povrće, vratite krilca i nalijte belo vino. Dinstajte oko 20 minuta dok meso ne omekša. Pre kraj dodajte kikiriki. Služite uz kuvani pirinač ili prilog po želji.

GREŠKE KADA PRŽITE JAJA Ovako se nikada neće lepiti za tiganj, ni biti gumena #mojatrpeza #trpeza #fyp #fypシ゚ #foryoupage ♬ original sound - Moja Trpeza Watch on TikTok

Komentari (0)