ZAPEČENA PILETINA SA KAČKAVALJEM Specijalitet zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Kremasto i ukusno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
- 400 g pilećeg mesa
- 3 kašike brašna
- 1 kašika susama
- so
- biber
- 30 g maslaca
- malo maslinovog ulja
- 150 ml mleka
- 50 g kačkavalja
- suvi biljni začin
- peršun
Priprema:
Isecite pileće meso na manje kocke, pa pomešajte suvi biljni začin, biber, brašno i susam.Maslac i ulje zagrejte na tiganju, pa na tome propržite piletinu, uz neprestano mešanje. Onda dodajte mleko i peršun, pa pustite par minuta da se kuva. Umešajte rendani sir, pa kada se otopi skinite sa šporeta.
Možda vas zanima:

ZAPEČENA PILETINA SA JOGURTOM I KAČKAVALJEM Slasno jelo u pravoj eksploziji ukusa, bićete oduševljeni
Slasno jelo raspametiće sve koji ga budu probali.

PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.

BAKIN GRAŠAK SE SMAŽE U TRENU Svaki zalogaj je raj za nepca, sipaćete tanjir više
Po receptu bez mane.

TORTILJE SA GRAŠKOM I POVRĆEM Sočne, posne i slasne, kao osmišljene za večeru koja se pamti
Svaki zalogaj je raj za nepca.

SLANE GALETE SA SEMENKAMA Idealne uz čaj i posnu paštetu, a biće sveže danima
Jednostavne, a zdrave i ukusne.

TAKO JEDNOSTAVNE, A SVIMA OMILJENE PALAČINKE Slane sa prazilukom ili slatke sa grizom, izbor je na vama
Prave se brzo i lako, a svi ih vole.

PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.

POSNI BURITO SA POVRĆEM Jelo koje budi sva čula, uopšte nećete primetiti da nedostaje meso
Sočan i slasan, pravićete stalno.

LETNJI KOLAČ SA PIŠKOTAMA PO RECEPTU JOVANE PAJIĆ Polizaćete i tanjir koliko je ukusan, a gotov maltene odmah
Najnovijim duetom sa koleginicom i drugaricom Marijom Šerifović odeševila je publiku, a da nije talentovana samo za pevanje, dokazuje i ovaj sočni kolač. Omiljen njenim ćerkama Heleni i Đini, ne sumnjamo da će se i vama dopasti.
Komentari (0)