ZAPEČENA PILETINA SA KAČKAVALJEM Specijalitet zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Kremasto i ukusno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
- 400 g pilećeg mesa
- 3 kašike brašna
- 1 kašika susama
- so
- biber
- 30 g maslaca
- malo maslinovog ulja
- 150 ml mleka
- 50 g kačkavalja
- suvi biljni začin
- peršun
Priprema:
Isecite pileće meso na manje kocke, pa pomešajte suvi biljni začin, biber, brašno i susam.Maslac i ulje zagrejte na tiganju, pa na tome propržite piletinu, uz neprestano mešanje. Onda dodajte mleko i peršun, pa pustite par minuta da se kuva. Umešajte rendani sir, pa kada se otopi skinite sa šporeta.
Možda vas zanima:

ZAPEČENA PILETINA SA JOGURTOM I KAČKAVALJEM Slasno jelo u pravoj eksploziji ukusa, bićete oduševljeni
Slasno jelo raspametiće sve koji ga budu probali.



BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.

NEMA KO NE VOLI HLADNU ČAŠU OVOG NAPITKA Najprostiji recept za domaći sok od višnje koji će vas okrepiti
Javite nam utiske kada ga pripremite i probate!

PEČENA PASTRMKA NA MEDITERANSKI NAČIN Gotova za pola sata, topi se u ustima
Klasičan i veoma ukusan recept za pečenu pastrmku u rerni

SKUVAĆETE KROMPIR DUPLO BRŽETrik koji mnogi ne znaju - Dovoljna je samo jedna kašika ovog sastojka
Priprema krompira nije nimalo komplikovana, a dodatni plus je što ne košta mnogo. Ali bez obzira koliko je jednostavno za pripremu, uvek postoje trikovi koji mogu poboljšati njegov ukus

GOTOVA ZA POLA SATA, NEMA TRUNKU MESA, A HRANLJIVA KAO DA IMA Recept za brzu letnju čorbu oduševljava sve, komšinice i komšije će vas moliti za recept
Kad vam treba nešto brzo, toplo i hranljivo, a nemate puno vremena za kuvanje, brza čorba je pravi izbor.

BEZ KONZERVANSA I KUVANJA Napravite jednostavan i ukusan prirodni sok od kajsija
Donosimo vam vrlo jednostavan recept
Komentari (0)