GRAŠAK SA KOBASICAMA Sočan ručak koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji govori više od 1000 jezika
Služite uz domaće kobasice.

Potrebno je:
- 500 g graška
- 1 šargarepa
- 1 veza mladog crnog luka
- 2 mlada krompira
- 30 ml ulja
- malo začinske paprike
- so
- biber
- peršunov list
Priprema:
Luk i šargarepu iseckajte na kockice, pa malo prodinstajte. Onda dodajte grašak i krompir sečen na kockice.Nalijte malo vode, pa dinstajte na tihoj vatri, dok voda ne uvri. Posolite, pobiberite i začinite mlevenom začinskom paprikom. Na kraju dodajte sitno seckan peršunov list.
Možda vas zanima:

GRAŠAK SA PILETINOM ZA POČETNIKE Ručak koji se pamti ukusa koji priča priče
Najbolje služite uz pavlaku.

ZGUSNITE GRAŠAK BEZ ZAPRŠKE Namirnica koju ima svaka domaćica, a nije soda bikarbona
Zgusnite grašak brzo i lako.

ZGUSNITE GRAŠAK BEZ ZAPRŠKE Treba vam samo 1 namirnica koju ima svaka domaćica
Dodajte ovu namirnicu i grašak će se zgusnuti očas posla.

NAPRAVITE GRAŠAK OVAKO I BIĆE PREUKUSAN Ispašće hrskav i sočan umesto žilav, a evo u čemu je caka
Primenite jednostavne trikove iskusnih domaćica i uživajte u fenomenalnom ručku.

MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
Komentari (0)