GRAŠAK SA KOBASICAMA Sočan ručak koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji govori više od 1000 jezika

Ivana Pavlović

14:30

Sezonski recepti 0

Služite uz domaće kobasice.

grašak sa kobasicama
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 g graška
  • 1 šargarepa 
  • 1 veza mladog crnog luka 
  • 2 mlada krompira
  • 30 ml ulja
  • malo začinske paprike
  • so 
  • biber 
  • peršunov list 

Priprema:

Luk i šargarepu iseckajte na kockice, pa malo prodinstajte. Onda dodajte grašak i krompir sečen na kockice.Nalijte malo vode, pa dinstajte na tihoj vatri, dok voda ne uvri. Posolite, pobiberite i začinite mlevenom začinskom paprikom. Na kraju dodajte sitno seckan peršunov list.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading