PRŽENICE SA KOBASICAMA Obrok zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Služite toplo uz kečap ili sos.

Potrebno je:
- 6 kriški tost hleba bez korice
- 6 kobasica
- 100 g kačkavalja
- 2 jaja
- 2 kašike mleka
- so
- biber
- maslac
Priprema:
Oklagijom istanjite svaku krišku hleba. Stavite malo rendanog sira i kobasicu na jedan kraj, pa polako uvijte u rolnicu. Jaja umutite s mlekom, pa posolite i pobiberite.Svaku rolnicu valjajte u jaja. Zagrejte malo maslaca u tiganju, pa pržite rolnice dok ne dobiju zlatnu boju.
Možda vas zanima:

PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.

BAKIN GRAŠAK SE SMAŽE U TRENU Svaki zalogaj je raj za nepca, sipaćete tanjir više
Po receptu bez mane.

TORTILJE SA GRAŠKOM I POVRĆEM Sočne, posne i slasne, kao osmišljene za večeru koja se pamti
Svaki zalogaj je raj za nepca.

DOMAĆI RIŽOTO BOLJI OD KUPOVNOG Ukusa koji priča priče, postaće vaše novo omiljeno jelo
Samo dodajte meso ili prilog po želji.

SLANE GALETE SA SEMENKAMA Idealne uz čaj i posnu paštetu, a biće sveže danima
Jednostavne, a zdrave i ukusne.

TAKO JEDNOSTAVNE, A SVIMA OMILJENE PALAČINKE Slane sa prazilukom ili slatke sa grizom, izbor je na vama
Prave se brzo i lako, a svi ih vole.

PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.

POSNI BURITO SA POVRĆEM Jelo koje budi sva čula, uopšte nećete primetiti da nedostaje meso
Sočan i slasan, pravićete stalno.

LETNJI KOLAČ SA PIŠKOTAMA PO RECEPTU JOVANE PAJIĆ Polizaćete i tanjir koliko je ukusan, a gotov maltene odmah
Najnovijim duetom sa koleginicom i drugaricom Marijom Šerifović odeševila je publiku, a da nije talentovana samo za pevanje, dokazuje i ovaj sočni kolač. Omiljen njenim ćerkama Heleni i Đini, ne sumnjamo da će se i vama dopasti.
Komentari (0)