PRŽENICE SA KOBASICAMA Obrok zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Služite toplo uz kečap ili sos.
Potrebno je:
- 6 kriški tost hleba bez korice
- 6 kobasica
- 100 g kačkavalja
- 2 jaja
- 2 kašike mleka
- so
- biber
- maslac
Priprema:
Oklagijom istanjite svaku krišku hleba. Stavite malo rendanog sira i kobasicu na jedan kraj, pa polako uvijte u rolnicu. Jaja umutite s mlekom, pa posolite i pobiberite.Svaku rolnicu valjajte u jaja. Zagrejte malo maslaca u tiganju, pa pržite rolnice dok ne dobiju zlatnu boju.
Možda vas zanima:
PRŽENICE SA SIROM I KOBASICAMA Gotove za 15 minuta, a hrskave i sočne, ovakve do sada niste jeli
Naprave se lako, a pojedu čim se postave.
SLATKE PRŽENICE SA JAGODAMA Specijalitet koji se ne odbija, poćiće vam voda na usta koliko su dobre
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
SLATKE PRŽENICE NIKO NE ODBIJA Prave se lako i nisu masne, a svi ih vole
Savršeno idu uz jogurt ili kafu.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)