PUNJENI PARADAJZ PO RECEPTU MIE BORISAVLJEVIĆ ZA RAVAN STOMAK A raj za nepca

Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Mia Borisavljević, pevačica i vlasnica fitnes studija, velika je pobornica zdrave ishrane i vežbanja, što se vidi i na njenoj besprekornoj figuri. Njene zdrave i ukusne obroke najviše vole suprug Bojan i ćerkice Ema i Tea, kojima je ovaj punjeni paradajz omiljeno jelo, a ne sumnjamo da će i vama poći voda na usta.

punjeni paradajz
Shutterstock

Potrebno je:

  • 6 velikih paradajza
  • 1,5 kašičica soli
  • 280 g spanaća
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • jedan manji seckani crni luk
  • 200 g pečuraka
  • 0,5 šolje prezli
  • 2 kašike parmezana
  • 1/4 kašičice bibera
  • 6 jaja

Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. Sa svakog paradajza odrežite poklopac pa izvadite unutrašnjost i pospite kašičicom soli. Ostavite tako paradajz na papirnom ubrusu da se osuši. Spanać operite, procedite i stavite u veliki tiganj. Zatim poklopite i kuvajte na srednjoj temperaturi dok lišće ne svene. Propržite crni luk i pečurke u zagrejanom tigaju, pa dodajte spanać, prezle, sir, so i biber. Pripremljenim filom napunite paradajz, malo više od pola i na svaki paradajz razlupajte jaje. Pecite paradajz oko 25 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading