JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠEN POMFRIT Biće spolja hrskav, a iznutra kremast
Trikovi su jednostavni, a pomfrit ispadne savršen.
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Operite krompir pa ga ogulite. Zatim ga iseckajte na štapiće debljine pola cm. Zatim krompir stavite u činiju sa hladnom vodom pa posle isušite. Zagrejte lonac sa uljem na oko 150 stepeni, pa u vrelo ubacite krompiriće. Onda ih izvadite i ocedite pa ostavite na sobnoj temperaturi. Zagrejte ulje na 180 stepeni pa u njega dodajte "blanširani" krompir. Pržite sve dok ne dobije zlatno smeđu boju.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)