POSNA PROJA IZ BAKINE KUHINJE MIRIŠE NA DETINJSTVO Ješćete je za doručak, ručak i večeru

Ivana Pavlović

10:00

Sezonski recepti 0

Najbolje služite uz ajvar ili posni majonez.

posna proja
privatna arhiva/bakina kuhinja
posna proja privatna arhiva/bakina kuhinja
 

 

Potrebno je:

  • 3 čaše kukuruznog brašna
  • 1 čaša hlebnog brašna
  • 50-100 ml ulja
  • 2,5 čaše kisele vode,
  • prašak za pecivo
  • so
  • semenke po želji (susam, bundeva, suncokret)

Priprema

Rernu zagrejte na 210 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašna, so i prašak za pecovo. Onda polako sipajte ulje i kiselu vodu, uz mešanje dok ne dobijete homogenu smesu. Dodajte semenke pa smesu izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite proju oko 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 210 stepeni.

posna proja privatna arhiva/bakina kuhinja
 

 

 

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading