NAJBOLJI RECEPT ZA PLESKAVICE KAO IZ KAFANE Zbog jednog sastojka će biti sočne
Samo dodajte lepinju i prilog po želji.
Potrebno je:
- 500 g mlevenog svinjskog mesa
- 500 g mlevenog junećeg mesa
- 1 kašičica bibera
- 20 g soli
- 10 g sode bikarbone
- 2 prstohvata šećera
- 2 kašičice crvene mlevene paprike
- 1 veća glavica crnog luka
- 2 dl vode
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte mesa pa dodajte so, šećer, sodui bikarbonu, mlevenu začinsku papriku, so, vodu i sitno seckan crni luk. Smesu dobro zamesite pa pokrijte folijom i ostavite preko noći u frižideru. Rukom oblikujte pljeskavice pa ih pecite u tiganju na malo ulja.
Možda vas zanima:
SOČNE KRMENADLE U JOGURT SOSU Svaki zalogaj je raj za nepca
Ručak ukusa za čistu desetku.
KRALJEVSKE ŠNICLE KAO ONE IZ ELITNIH RESTORANA Jednostavne, sočne i savršene
Ručak u kome će uživati cela porodica.
KEBAB IZ RERNE RASPAMETIO DOMAĆICE NA MREŽAMA Sve dele recept
Pravi se lako, a osvaja ukusom.
ČAČANSKI LONAC OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Neće mu odoleti ni najveći gurmani
Prepun različitih vrsta mesa, za ručak koji se pamti.
NAJBOLJI RECEPT ZA PLESKAVICE KAO IZ KAFANE Zbog jednog sastojka će biti sočne
Samo dodajte lepinju i prilog po želji.
POSNA ŠEHEREZADA TORTA Gotova dok pristavite kafu, a razvaljuje ukusom
Kremasta i jednostavna, nestane sa stola odmah.
SLANI ŠTAPIĆI SA SUSAMOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Hrskavi i mekani, i dupla mera je malo
Savršeni kao brza grickalica ili užina.
POSNI PICA PUŽIĆI BOLJI NEGO IZ PEKARE Prave se lako, a razbijaju ukusom
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PITA SA JOGURTOM BOLJA NEGO IZ PEKARE A gotova dok pristavite kafu
Zamiriše cela kuća dok se peče.
Komentari (0)