ZA TREN OKA JE GOTOVA Zeljanica bez kora očaraće vas na brzinu!
Ovakvu niste probali.
Zeljanica bez kora
Sastojci:
4 jajeta
12 kašika brašna
2 kašike griza
1 prašak za pecivo
1 šolja mleka
300 g sira
200 g očišćenog spanaća (ili zelja)
ulje
so
Priprema:
Umutite belanca u čvrst sneg, a žumanca sa svim ostalim sastojcima. Sjedinite žutu smesu i sneg. Nauljite pleh, pospite brašnom i pecite na 200 stepeni oko 40 minuta dok ne porumeni. Služi se s jogurtom ili kiselim mlekom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEODOLJIVE KNEDLE OD MESA Zamirisaće vam cela kuhinja!
Probajte i oduševite se.
ODMAH KRENITE U NABAVKU Čorba od limuna je nešto što će vam se jako, jako dopasti
Neodoljivog je ukusa.
TAKO MALE I TAKO PRAKTIČNE Kuglice od pirinča idealne za svaku gozbu
Pojedu se u jednom zalogaju.
POSLASTICA OD ČOKOLADE I RIŽE Brzo se pravi, a još brže se smaže
Neodoljiva kombinacija!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)