OBARIŠ I GOTOVO Masline špageti se lako priprema i jako je ukusno
Nema tu mnogo nauke kako da pripremite ovo slasno jelo.
Maslina špageti
Sastojci:
500 g špageta
1 crni luk
3 zelene paprike
10 maslina bez koštica
200 g tvrdog sira
250 ml paradajz-soka
2 paradajza
so
suvi začin
origano
peršun
Priprema:
Špagete skuvajte u slanoj vodi. Na maslinovom ulju prodinstajte glavicu sitno seckanog crnog luka, pa nalijte paradajz-sok, na kocke iseckani oljušteni paradajz i pola čaše vode. Papriku iseckajte na kockice, a masline na četiri dela, pa i to dodajte. Začiniti solju, biberom, začinom, origanom, pa dinstajte oko pola sata. Pred kraj dodajte seckani peršun. Špagete u tanjiru pospite toplim sosom i rendanim sirom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZDRAVA VEČERA Ako imate tikvice u kuhinji, ovo je najbolji način da porodica bude sita
Ispašće jako ukusno jelo.
NEODOLJIVE LJUTE ŠPAGETE Pripremite najukusniji obrok za celu porodicu
Oboriće vas s nogu.
PO BAKINOM RECEPTU Ručak ili večera iz rerne u čijoj pripremi nećete pogrešiti
Neodoljivo i slasno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)