OBARIŠ I GOTOVO Masline špageti se lako priprema i jako je ukusno

Alo.rs

16:30

Sezonski recepti 0

Nema tu mnogo nauke kako da pripremite ovo slasno jelo.

OBARIŠ I GOTOVO Masline špageti se lako priprema i jako je ukusno
unsplash.com

Maslina špageti

Sastojci:

500 g špageta

1 crni luk

3 zelene paprike

10 maslina bez koštica

200 g tvrdog sira

250 ml paradajz-soka

2 paradajza

so

suvi začin

origano

peršun

Priprema:

Špagete skuvajte u slanoj vodi. Na maslinovom ulju prodinstajte glavicu sitno seckanog crnog luka, pa nalijte paradajz-sok, na kocke iseckani oljušteni paradajz i pola čaše vode. Papriku iseckajte na kockice, a masline na četiri dela, pa i to dodajte. Začiniti solju, biberom, začinom, origanom, pa dinstajte oko pola sata. Pred kraj dodajte seckani peršun. Špagete u tanjiru pospite toplim sosom i rendanim sirom.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading