SALATA OD JAJA I LUKA Odličan način da iskoristite napukla kuvana jaja
Ako vam ispucaju jaja tokom kuvanja ili kada izlomite prvih nekoliko, napravite ovu salatu koju možete da doručkujete ili večerate uz hleb.
Sastojci:
5 tvrdo kuvanih jaja
200 ml majoneza
100 ml jogurta.
3 čena belog luka.
1 veza mladog crnog luka (ili 2 glavice crnog luka)
1 kašika senfa.
So, biber.
Priprema:
Izgnječite beli luk. Pomešajte majonez, senf, jogurt, so i biber po ukusu. Jaja isecite na kockice. Dodajte beli luk, iseckan crni luk, pa prelijte pripremljenom smesom i pomešajte. Ukrasite po želji peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PICA OD KROMPIRA Italijanski specijalitet za svako doba, a idealan za druženje sa prijateljima
Gotova začas, a slasna, sa hrskavom podlogom i sočnim nadevom.
TRIK ZA SAVRŠENO MESO Marinirajte u ovoj namirnici i biće mekano i sočno
Primenite ovaj jednostavni trik, bićete oduševljeni koliko je meso mekše i ukusnije
VALJUŠCI SA MAKOM Jeftin desert skupog ukusa koji budi nostalgiju na prošla vremena
Starinski slatkiš pravi se lako, a pogodan je za svaku priliku.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
Komentari (0)