PRŽENA RIBA NEĆE BITI MASNA, NEĆE UPITI NI KAP ULJA Biće hrskava i ukusna, a evo i kako, otkrivamo tajni sastojak
Pržite ribu ali vam smeta što je sva u ulju? Dobije mastan ukus i propadne vam ručak? Dodajte gustin.
GUSTIN UMESTO BRAŠNA
Potreban vam je sastojak kojim menjate brašno, gustin. On će napraviti zaštitni omotač oko ribe, ona će biti hrskava,i neće upiti previše ulja.
PRIPREMA
Stavite gustin u činiju, dodajte jednu kašičicu soli. Dodajte biber, beli luk i ostale začin pa sve dobro sjedinite. Sipajte ulje u dublju posudu, veću količinu, a onda ga dobro zagrejte. Ribu pripemite kao što inače pripremate. Zatim svako parče ribe dobro uvaljajte u smesu od gustina i spuštajte u vruće ulje. Okrećite ribu nekoliko puta kako bi se ravnomerno ispržila sa svih strana.
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
SUVA PITA SA ORASIMA Po 1 stvari se razlikuje od baklave, a podjednako ukusna i izdašna
Neodoljiv desert pogodan za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečane prilike.
Komentari (0)