PRŽENA RIBA NEĆE BITI MASNA, NEĆE UPITI NI KAP ULJA Biće hrskava i ukusna, a evo i kako, otkrivamo tajni sastojak
Pržite ribu ali vam smeta što je sva u ulju? Dobije mastan ukus i propadne vam ručak? Dodajte gustin.
GUSTIN UMESTO BRAŠNA
Potreban vam je sastojak kojim menjate brašno, gustin. On će napraviti zaštitni omotač oko ribe, ona će biti hrskava,i neće upiti previše ulja.
PRIPREMA
Stavite gustin u činiju, dodajte jednu kašičicu soli. Dodajte biber, beli luk i ostale začin pa sve dobro sjedinite. Sipajte ulje u dublju posudu, veću količinu, a onda ga dobro zagrejte. Ribu pripemite kao što inače pripremate. Zatim svako parče ribe dobro uvaljajte u smesu od gustina i spuštajte u vruće ulje. Okrećite ribu nekoliko puta kako bi se ravnomerno ispržila sa svih strana.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)