AKO STAVITE PREMALO ILI PREVIŠE UPROPASTIĆETE RECEPT! Koliko se praška za pecivo dodaje u brašno?
Da bi vam ispalo savršeno jelo važno je da imate dobar recept i da vam testo bude kako treba. Uz ove savete dobićete mekane i vazdušaste kiflice, pite, hleb ...
1 kašičica praška za pecivo na 150 g brašna
Ako dodate premalo praška za pecivo u brašno, testo neće da naraste. Ako stavite previše, biće gorko i splasnuće. Zato je važno da obratite pažnju na količinu koju dodajete. Stavite 1 kašičicu praška za pecivo na 150 g brašna. Povećavajte količinu ako stavljate više brašna. Takođe je važno da prosejete ova dva sastojka.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)