AROMATIČNA RIBLJA ČORBA Posni delikates gotov za pola sata, a pojede se u slast
Sočna i brza riblja čorba sjajan je predlog za dane Uskršnjeg posta.
![riblja čorba](/data/images/2023-11-15/67888_riblja-corba-smanjena-1687484914_f.jpg?timestamp=1711407600)
Potrebno je
- 1 kg bele ribe
- 1 velika glavica crnog luka
- 4 čena belog luka
- 3 krompira
- 1 kocka od povrća za supu
- 1 srednja do velika šargarepa
- 2 kašike koncentrata paradajza
- 1 konzerva pelata
- 100 ml belog vina
- so, biber, majčina dušica i origano po ukusu
- maslinovo ulje po potrebi
- voda po potrebi
Priprema
Zagrejte maslinovo ulje u šerpi, na srednjoj temperaturi. Propržite na zagrejanom ulju sitno sečen crni luk, pa beli, a onda dodajte šargarepu sečenu na sitne kolutove. Prelijte paradajz pelatom i koncentratom paradajza, pa ubacite i krompir sečen na kockice i kocku za supu i zalijte vinom. Nalijte vode da ogrezne pa pustite da se krčka 10 minuta. Pojačajte temperaturu i dodajte ribu sečenu na veće komade. Znaćete da je gotovo kada krompir bude kuvan. Na kraju, začinite i služite toplo, uz prilog po želji. Bon appetit!
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)