AKO OVAKO ZAVIJETE SARME NIKAD SE NEĆE RASPASTI A uspeće i potpunim početnicima
Bilo da pravite sarme od kiselog kupusa, zelja ili prolećne rolnice, ovaj savet će napraviti od vas majstora.
Operite listove kupusa pa isecite koren, a na ivicu stavite nadev od mlevenog mesa.Urolajte, pa prstom uvucite ivice sa obe strane ka unutra. Na ovaj način, sarme neće da se raspadnu, i biće super i kad ih poslužite.
Za detaljnije objašnjenje pogledajte video
SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA Predjelo koje osvaja od prvog zalogaja, svi će vam tražiti dodatak
Ovakvo predjelo do sada niste jeli, gosti će ga obožavati.
PASTA SA TUNJEVINOM Neodoljivo jelo koje se brzo i lako sprema, a prava eksplozija ukusa
Savršeni spoj testenine sa tunjevinom, a držaće vas dugo sitim.
PICA SA ŠUNKOM Italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, po receptu bez mane
Dodajte prilog po želji i uživajte.
DODAJTE OVO U TESTO ZA UŠTIPKE Neće upiti ni kap ulja, a nije soda bikarbona
Trik iskusnih domaćica koji provereno radi, za najbolje uštipke.
PILETINA SA KIKIRIKIJEM Sočno i slasno jelo koje će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)