PUDING PALAČINKE SLAĐE OD NAJSLAĐIH Savršen spoja testa sa punjenjem koje se smaže u tremu
Ako volite palačinke, ove ćete da obožavate.
Potrebno je
- 150 g pudinga po želji (vanila, čokolada...)
- 100 ml kisele vode
- 1 jaje
- 1 kašičica vanilin šećera
- 1 kašičica meda
- brašno
- 1 kašičica praška za pecivo
- malo soli
Priprema:
Puding pomešajte sa hladnom vodom, pa dodajte med i vanilin šećer. Zasebno umutite jaje sa prstohvatom soli, dodajte u smesu, pa sve mikserom sjedinite. Dodajte brašno dok ne dobijete željenu gustinu. Pecite palačinke u vrelom tiganju. Filujte palačinke prilogom po izboru. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PUDING PALAČINKE SOČNIJE OD KLASIČNIH Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a priprema je "prosta ko pasulj"
Dodavanjem pudinga ukus će biti mnogo sočniji, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
NEODOLJIVI AUSTRIJSKI KAJZERŠMARN Podseća na palačinke, ali je lakša priprema
Podseća na palačinke, a
PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!
Omiljena poslastica svih generacija.
NALEŠINKI SE SMAŽU U TRENU Tradicionalne poljske palačinke za prave sladokusce
Tanke palačinke iz Poljske obično se pune voćem i džemovima u slatkoj, odnosno sirom ili mesom, u slanoj verziji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)