GULAŠ SA PIVOM ZA PRAVE GURMANE Sočno jelo u aromatičnom spoju različitih ukusa
Ako volite gulaš, ovu verziju sa pivom ćete da obožavate.
Potrebno je
- 500 g junetine
- 500 ml piva
- 1 crni luk
- par kobasica
- 1 ljuta papričica
- 1 sveža paprika
- 2 paradajza
- peršunov list
- kašika masti
- prstohvat kumina
- so
- biber
Priprema:
Sečen crni luk izdinstajte na masti. Dodajte junetinu i kobasicu sečenu na kolutiće, pa dinstajte oko 15 minuta i dodajte malo vode. Dodajte papriku i paradajz, pa začinite. Zalijte pivom i krčkajte oko sat do sat i po na srednjoj temperaturi. Služite gulaš uz prilog po izboru. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PILEĆI GULAŠ Idealno jelo za hladne tmurne dane, a puno vitamina i minerala
Sočan spoj povrća sa mesom, za prave gurmane.
GULAŠ SA KESTENJEM Sa omiljenom sezonskom namirnicom, za ručak koji se ne propušta
Neodoljiv spoj mesa i povrća sa kestenjem, postaće vaše novo omiljeno jelo.
JUNEĆI GULAŠ RAJ ZA NEPCA Fenomenalan ručak u sočnom spoju mesa sa povrćem, za prave gurmane
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
TURSKI GULAŠ Očaravajući delikates kome jedan začin daje poseban šmek, biće vredan da se potrudite
Sočni gulaš sa patlidžanom i bešamelom oduševiće sve gurmane.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
Komentari (0)