GULAŠ SA PIVOM ZA PRAVE GURMANE Sočno jelo u aromatičnom spoju različitih ukusa
Ako volite gulaš, ovu verziju sa pivom ćete da obožavate.
![gulaš sa pivom](/data/images/2024-06-18/91204_shutterstock-2241146911_f.jpg?timestamp=1718661600)
Potrebno je
- 500 g junetine
- 500 ml piva
- 1 crni luk
- par kobasica
- 1 ljuta papričica
- 1 sveža paprika
- 2 paradajza
- peršunov list
- kašika masti
- prstohvat kumina
- so
- biber
Priprema:
Sečen crni luk izdinstajte na masti. Dodajte junetinu i kobasicu sečenu na kolutiće, pa dinstajte oko 15 minuta i dodajte malo vode. Dodajte papriku i paradajz, pa začinite. Zalijte pivom i krčkajte oko sat do sat i po na srednjoj temperaturi. Služite gulaš uz prilog po izboru. Bon appetit!
Možda vas zanima:
![gulaš](/data/images/2023-02-08/46055_shutterstock-234139033_f.jpg)
GULAŠ Sočno jelo popravlja dan u trenu, a raj je za sva čula
Konkretan obrok držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je bolji od prethodnog.
![gulaš](/data/images/2023-11-15/67954_stock-photo-beef-stew-served-with-crusty-bread-in-a-bowl-smanjena-302362730_f.jpg)
ITALIJANSKI GULAŠ PO RECEPTU ANE BEKUTE Jedite ga uz testeninu, pirinač ili pire krompir
Poznata pevačica, Ana Bekuta, podelila je recept za jelo koje ona pravi u posebnim prilikama. Reč je o italijanskom gulašu.
![HUNKAR BEGENDI, GULAŠ NA TURSKI NAČIN Probajte recept za jelo koje je obožavao Sulejman Veličanstveni](/data/images/2023-01-10/43808_pastirski-gulas-1180946122_f.jpg)
HUNKAR BEGENDI, GULAŠ NA TURSKI NAČIN Probajte recept za jelo koje je obožavao Sulejman Veličanstveni
Za vas imamo recept za turski gulaš kakav je jeo lično Sulejman. Preliven sosom od patlidžana i bešamelom biće gozba kojoj nećete moći da odolite. Čak i da vam gurmanluk nije jača strana sa ovim specijalitetom preti da postane.
![Teleći gulaš s pivom](/data/images/2023-07-03/58369_shutterstock-188716601_f.jpg)
Tajna ovog SLASNOG GULAŠA JE U PIVU, ali i sastojku koji se ubacuje na kraju za kremastiji ukus
Ako volite aromatičnije ukuse za ovaj recept kupite crno pivo i svi za stolom će polizati svoje tanjire.
![papula](/data/images/2024-06-28/92333_papula_f.jpg)
NAJBOLJA JELA ZA PETROVSKI POST Od potaža do oslića i papule, biramo samo ono najukusnije
Potaž od oraha i celera, posne bolonjeze, papula ili hrskavi oslić, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
![švarcvald rolat](/data/images/2024-06-28/92329_svarcvald-rolat_f.jpg)
ŠVARCVALD ROLAT Klasik bez premca na drugačiji način, a smaže se u trenu
Ako volite Švarcvald tortu, ovaj rolat ćete obožavati.
![pašteta od pasulja](/data/images/2024-06-28/92337_namaz-od-pasulja-2084650624_f.jpg)
AROMATIČNA I PIKANTNA PAŠTETA OD PASULJA SE POJEDE U SLAST Po receptu pevačice Zorice Marković
Zorica Marković, pevačica folk muzike, od 70-ih godina prošlog veka deo je srpske muzičke scene, a svojim moćnim vokalom spada u izvođače za čiji se nastup traži karta više. Da nije samo talentovana za pevanje, pokazuje i ovaj recept za namaz od pasulja, koji daje šmek svakom jelu. Njenim specijalitetima najviše se obraduju sinovi Dejan i Ilija.
![tuna salata](/data/images/2024-06-28/92328_tuna-salata_f.jpg)
TUNA SALATA Brzinska užina kada nemate vremena, a krepi organizam u trenu
Lagana obrok salata koja će vas dugo držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
![pravljenje torte](/data/images/2024-06-28/92366_shutterstock-2069049545_f.jpg)
6 NAJBOLJIH TRIKOVA ZA PEČENJE TORTE Biće kao iz poslastičarnice, a svaki recept će uspeti
Jednostavni i primenljivi trikovi uspeće svima. a poslastica će oboriti s nogu sve koji je budu probali.
Komentari (0)